{
Restaurangen
}

Välkomna till bords

SOMMARMENY JUNI-AUGUSTI 2017

Prestigelöst, gott, roligt och hög kvalitet. Det traditionella, klassiska möter det nya påhittiga. Här finns något för alla – bara att Ni kanske inte visste det innan.

På Regissörsvillan Restaurang & Konferens serverar vi välkomponerade och vällagade luncher och middagar. Vi lägger stor vikt vid måltiden för att ge dig en njutbar helhetsupplevelse i smak, doft, färg, form – allt serverat med personlig service i vår trivsamma restaurang, eller på torget under kastanjen.
Vi arbetar i så stor utsträckning som möjligt med säsongens råvaror och det är för oss en självklarhet att använda lokala och ekologiska producenter. Vi använder det bästa som naturen har att erbjuda just nu – som vårens nyskördade primörer, solmogna frukter och bär och sensommarens guldgula nyplockade kantareller då de smakar som mest. Vi bakar själva vårt bröd och kärnar vårt smör eftersom det är då det blir som godast.

Restaurangen håller öppet onsdag-lördag från klockan 18,00.
Önskar ni komma söndag-tisdag vänligen ring oss för eventuell bokning!

Drycker väljer vi med största omsorg och genom våra dryckeslistor och vår kunniga personal avspeglar vi samma höga kvalitet du möter i köket.

Vi skräddarsyr gärna menyer för er tillställning eller möte, så att ni får en så väl passande meny som möjligt.

Hyra hela Regissörsvillan?
Vi erbjuder exklusiv ensamrätt till de forna regissörernas kontor; Regissörsvillan, pris per offert. I restaurangen har vi plats för sällskap upp till 45 personer.

 

Bokning: 08-444 66 60 | E-post: info@regissorsvillan.se | Via hemsidan

Varmt välkomna till oss!

 

Hitta hit

Filmstaden Råsunda,
Ingmar Bergmans torg 1 (karta)
169 40 SOLNA
Tel: 08-444 66 60
info@regissorsvillan.se

Med bil
Filmstadens adress är Råsundavägen 150, sväng in på Greta Garbos väg och in i Filmstaden så har du Ingmar Bergmans torg till vänster.
Parkering finns både inne i Filmstaden och utanför längs Råsundavägen.

T-bana
Åk tunnelbanans blå linje mot Akalla och gå av på station Näckrosen, uppgång Filmstaden. Efter spärrarna tar du trappan till höger om kiosken, sedan har ni bara ca 75 m till Regissörsvillan inne i Gamla Filmstaden.

Buss
Med buss 515 från Odenplan eller Sundbybergs station – gå av vid hållplats Näckrosen. Busshållplatsen ligger ca 75 meter från Regissörsvillan, strax utanför Filmstadens grindar.

Tåg och pendeltåg
Närmaste pendeltågstation är Solna, där du fortsätter med t-bana eller buss.