Restaurangen

Restaurangen serverar förstklassig mat och dryck, maten beskriver vi som svensk crossover efter säsong och med inspiration av världen.

Stor vikt läggs vid måltiden för att ge dig en njutbar helhetsupplevelse serverat med personlig service i vår trivsamma restaurang, som rymmer upp till 45 gäster.
Det är en självklarhet för oss att använda lokala och ekologiska producenter. Här bakar vi själva vårt bröd och kärnar vårt smör eftersom det är då det blir som godast.

Drycker väljer vi med största omsorg och genom våra dryckeslistor och vår kunniga personal avspeglar vi samma höga kvalitet du möter i köket. Vårt dryckesutbud är varierat, allt från ölproducenter i närområdet till ekologiska och biodynamiska viner. Kontakta oss gärna för aktuell vinlista.

Vår restaurang är välrenommerad och finns med i White Guide 2018.

Restaurangen har vanligtvis öppet fredag och lördag, aktuella dagar finns under Boka bord. Sällskap över 8 personer kontakta oss för övriga dagar.

Aktuella menyer; http://www.regissorsvillan.se/menyer/

Nyhet

Från 21 augusti kommer vi att servera affärsluncher. Perfekt plats att ta med sina kunder eller kollegor på för att avnjuta en lunch i en lugn och avskild miljö! Vi serverar vällagad mat med spännande smaker, självklart bordsservering.

Förrätt, varmrätt, dryck samt kaffe och sötsak för 295 kr/person. Serveras tisdag – fredag, enbart bordsbokning senast 2 vardagar innan.
Boka bord här

 08-444 66 60 | info@regissorsvillan.se

Hyr Regissörsvillan – En mötesplats för alla tillfällen
Vi erbjuder exklusiv ensamrätt till vår avskilda och fina anläggning med en restaurang och konferenslokaler för grupper på minimum 30 personer.
En perfekt mötesplats för företagsevent, kickoff, fest eller middag.

Varmt välkomna!

Hitta hit

Filmstaden Råsunda,
Ingmar Bergmans torg 1 (karta)
169 40 SOLNA
Tel: 08-444 66 60
info@regissorsvillan.se

Med bil
Filmstadens adress är Råsundavägen 150, sväng in på Greta Garbos väg och in i Filmstaden så har du Ingmar Bergmans torg till vänster.
Parkering finns både inne i Filmstaden och utanför längs Råsundavägen.

T-bana
Åk tunnelbanans blå linje mot Akalla och gå av på station Näckrosen, uppgång Filmstaden. Efter spärrarna tar du trappan till höger om kiosken, sedan har ni bara ca 75 m till Regissörsvillan inne i Gamla Filmstaden.

Buss
Med buss 515 från Odenplan eller Sundbybergs station – gå av vid hållplats Näckrosen. Busshållplatsen ligger ca 75 meter från Regissörsvillan, strax utanför Filmstadens grindar.

Tåg och pendeltåg
Närmaste pendeltågstation är Solna, där du fortsätter med t-bana eller buss. Tvärbanan Solna ligger på gångavstånd.