{
Mors dag 28 maj
}

Bästa mors dag-presenten till mamma hittar du här!

 

Det finns olika sätt att fira mamma på: frukost på sängen, en extra kram, lyxiga presenter eller varför inte en trevlig familjemiddag? Prestigelöst, gott, roligt och hög kvalitet. Det traditionella, klassiska möter det nya påhittiga. Boka en middag hos oss på Mors dag den 28 maj och överraska mamma! Vi öppnar kl 17:00 och bokar gör du via mail info@regissorsvillan.se eller slå oss en signal 08-444 66 60.

På Regissörsvillan Restaurang & Konferens serverar vi välkomponerade och vällagade luncher och middagar. Vi lägger stor vikt vid måltiden för att ge dig en njutbar helhetsupplevelse i smak, doft, färg, form – allt serverat med personlig service i vår trivsamma restaurang, eller på torget under kastanjen.
Vi arbetar i så stor utsträckning som möjligt med säsongens råvaror och det är för oss en självklarhet att använda lokala och ekologiska producenter. Vi använder det bästa som naturen har att erbjuda just nu – som vårens nyskördade primörer, solmogna frukter och bär och sensommarens guldgula nyplockade kantareller då de smakar som mest. Vi bakar själva vårt bröd och kärnar vårt smör eftersom det är då det blir som godast.