Menyer

Maten beskriver vi som svensk crossover efter säsong med egen touch!  Vi är noga med att välja lokala och ekologiska producenter och vi lagar allt från grunden. Noga utvalda rätter av köket och drycker valda med omsorg som vi serverar onsdagar, torsdagar samt lördagar.


Meny April

Början
Charktallrik 125 kr
Ostron 35 kr/st

Första

Vasslekokt vit sparris med brynt smörcrème, forellrom, rågkrisp & picklad steklök

Mozzarella från Ängsholmens Gårdsmejeri, friterade nässlor, nässelvinägrett, rökt majonnäs & rostad mandel

Andra

Smörstekt torsk med tomat och hummerconsommé, ärtor, svamp & blomkålscrème.

Svensk lammstek med ragu på lammlägg, murklor, broccoli, sotad lök & getostcrème

 Vegetariskt alternativ finns

Tredje

Chokladmousse med havtornscurd, brynt smörglass, saltrostade macadamianötter & chokladflarn

Smörstekt sockerkaka med färskostglass, morotscrème & kanel marshmallows

Avslut
Kaffe, hemgjorda tryfflar & avec 145 kr

3 rätter 575 kr/5 rätter 695 kr

 Utvalda drycker erbjuds. Reservation för förändringar.


Restaurangen har öppet onsdag-lördag från klockan 17.00.

Menyn gäller onsdag, torsdag samt lördag. 

Fredagar erbjuder vi ost och chark, AWpris på dryck kl 17-19,  varmrätt och dessert i samband med Fredagsfeeling.

Boka bord här

Eller ring och boka på 08-444 66 60