Menyer

Maten beskriver vi som svensk crossover efter säsong och med världen som inspiration! Vi är noga med att välja lokala och ekologiska producenter och vi lagar allt från grunden. Väl valda rätter av köket med passande drycker.

          Meny à la Carte (ej fredagar)

Förrätt

Svartpepparsotad oxrygg med rostad kronärtskocka, frisésallad, smulig gräddfil & strimlad persilja

Rostad jordärtskocka med syrad grädde, forellrom och silverlök inlagd i champagnevinäger & torkad dill

Varmrätt

Halstrad gös med pocherat ostron, sparriscrème, gurka inlagd med krondill, gravad svensk tomat & Kombu-skaldjursbuljong

Rosastekt anka med limebrynt hjärtsallad, svart vitlökskräm, inkokt shiitake & krispig potatis

Dessert

Rostad vaniljkräm med getost och sommarens sista rabarber, sockerstekta havregryn

Blåbärsglass med maräng, pistagenöt, rostad sockerkaka & blåbärskompott

    Fredagar – Menyn varieras

Charkbricka med pickles & bröd

Steak salad- Biff med sallad, avokado, marinerade tomater, krutonger &

marinerade bönor

Osten Stekaren från Löfsta Herrgårdsmejeri med sallad, avokado, marinerade tomater, krutonger & marinerade bönor

Torskfritters med hjärtsallad, salsa och gårdsost

Med reservation för ändringar.

Boka bord här

Eller ring och boka på 08-444 66 60