Lediga tjänster

Vi söker en konferensvärdinna som vill serva våra konferensgäster på allra bästa sätt!

Vi finns beläget i Filmstaden Solna och erbjuder konferensmöjligheter och matupplevelser med en atmosfär av svensk filmhistoria. I gamla Regissörspaviljongen, som nu är vår restaurang, hade filmregissörerna sina arbetsrum och i konferensdelen fanns gamla filmlaboriatoriet. Vi har tre konferensrum som inbjuder för möten med avskildhet och personlig service som tillsammans med vår välrenommerade kök uppskattas av våra gäster.

Vi söker nu en konferensvärdinna som skall ta hand om våra konferensgäster, välkomna dem, ordna frukost, servera lunch och fika och vara behjälplig för dem. Ansvara för att våra lokaler är rena och fräscha, städa och möblera dem samt se till att material beställs.
Även servering på kvällar kan förekomma när vi har grupper.
Vi är ett litet ställe så du ska vara flexibel och ha gästens bästa i fokus för hela anläggningen, och såklart viljan att bidra till en härlig stämning.

Egenskaper
Ha en positiv och serviceminded framtoning
Van att jobba självständigt och ta ansvar
Är nyfiken på att lära sig nya saker
Förstå vikten av gott värdskap
Bakgrund
Ha jobbat med liknande arbete tidigare
Serveringsvana
Viss teknisk kunskap
Vi söker dig som vill jobba deltid, 50–75 % efter behov, dagtid samt vissa kvällar.
Kollektivavtal finns.
Välkommen med din CV samt personligt brev snarast till susanne@regissorsvillan.se

Vi söker en Souschef som vill vara med utveckla vårt kök till nya höjder!  

matbild1

Vi finns beläget i Filmstaden Solna och erbjuder konferens och matupplevelser med en atmosfär av svensk filmhistoria. I gamla Regissörspaviljongen, som nu är vår restaurang, hade filmregissörerna sina arbetsrum och i konferensdelen fanns gamla filmlaboriatoriet. Gästerna som kommer till oss uppskattar den avskilda och unika miljö vi har, tillsammans med vår fina service och välrenommerade mat, vi finns med i White Guide.

Här serverar vi allt från konferenslunch till bröllopsmiddagar där vi lagar maten från grunden och använder i så stor utsträckning som möjligt lokala råvaror. Vår mat beskriver vi som svensk crossover med egen touch. Vi är ett litet ställe så du ska vara flexibel och ha gästens bästa i fokus för hela anläggningen, och självklart viljan att bidra till en härlig stämning. Du ska trivas att vara ute i matsalen bland gästerna och både presentera och ibland servera maten.

Egenskaper
Stor passion för mat och dryck
Van att jobba självständigt
En teamplayer
Ha ett kreativt sinne och nyfiken på att lära sig nya saker
Mån om att hålla en hög kvalité på det som serveras

Bakgrund
Kockutbildning och gedigen kunskap om matlagning
Minst 6 års erfarenhet som kock eller souschef
Ha jobbat med inköp och menyskapande
Kunskap om köksekonomi

Känner du att du vill bli en av oss?
Maila då din CV samt personliga brev till susanne@regissorsvillan.se
Vi behöver just dig så snart som möjligt!