Lediga jobb

Vi söker nu en Kock som vill vara med och utveckla vår restaurang!
Det kommer du att göra tillsammans med vår nya välmeriterade köksmästare Rikard Wicklund.

Vi finns beläget i gamla Filmstaden i Solna och erbjuder konferens och matupplevelser med en atmosfär av svensk filmhistoria. I gamla Regissörspaviljongen, som nu är vår restaurang, hade filmregissörerna sina arbetsrum, och i konferensdelen fanns gamla filmlaboriatoriet.

Gästerna som kommer till oss uppskattar den avskilda och unika miljö vi har, tillsammans med vår fina och personliga service och välrenommerade mat vi erbjuder, och vi finns med i White Guide.

Här serverar vi allt från konferenslunch till bröllopsmiddagar och vi lagar maten från grunden och använder i så stor utsträckning som möjligt lokala råvaror. Vår mat beskriver vi som svensk crossover med smaker från världen.

Vi är ett litet ställe så du ska vara flexibel och ha gästens bästa i fokus för hela anläggningen, och såklart viljan att bidra till en härlig stämning och rycka in där det behövs.

Egenskaper
Stor passion för mat och dryck
Van att jobba självständigt
En teamplayer
Ha ett kreativt sinne och nyfiken på att lära sig nya saker
Mån om att hålla en hög kvalité på det som serveras
Bakgrund
Kockutbildning och gedigen kunskap om matlagning
Minst 3 års erfarenhet som kock eller souschef
Ha jobbat med inköp och menyskapande
Kunskap om köksekonomi
Känner du att du vill bli en av oss?

Maila då till susanne@regissorsvillan.se och berätta vem du är och gärna ett CV.

Hovmästare/Vinansvarig 

Vi söker dig som brinner för gästupplevelser och har goda kunskaper om drycker, gärna utbildad sommelier. Gästerna som kommer till oss uppskattar den avskilda och unika miljö vi har, tillsammans med vår fina och personliga service och välrenommerade mat vi erbjuder, och vi finns med i White Guide.Du kommer att ansvara för vårt dryckessortiment och gillar att vara uppdaterad på trender inom mat och dryck. Vidare ansvarar du att restaurangen är i toppskick och har koll på bokningsläget.

Jobbet innebär att ta hand om våra gäster både dag- och kvällstid samt helger och helst ser vi dig som vill jobba 50-75 % med möjlighet att jobba mera vissa perioder.

Egenskaper

Goda kunskaper om dryck samt vana av bordservering
Utåtriktad
Gott värdskap och vill göra det lilla extra för gästen
Van att jobba självständigt
Säljande och van att jobba mot uppsatta mål

Maila mig din intresseanmälan, susanne@regissorsvillan.se

Serveringspersonal

Vi söker alltid efter duktigt folk för extra jobb, som gillar att servera och trivs med att ta hand om gästerna på ett avslappnat sätt oavsett om det är A’la carte, konferens eller bröllop. Maila mig din intresseanmälan, susanne@regissorsvillan.se