Bröllop & fest

Bröllop eller fest på Regissörsvillan

Välkomna att uppleva en minnesvärd dag med nära & kära i en mysig filmhistorisk miljö.

Det finns mycket som är värt att fira här i livet och Regissörsvillan erbjuder en härligt plats att göra det på. Födelsedagar, bemärkelsedagar, högtidsdagar, jubileum, släktträffar, bröllopsdagar eller varför inte en god middag i bästa vänners lag?

Ljuvligt bröllop i romantisk omgivning

Med en romantisk atmosfär, nära innerstaden men ändå lantligt och lugnt, står Regissörsvillan och väntar på ert bröllop. Varför inte vigas under Kastanjeträdet och utbringa brudskålen på vårt lilla torg? Under bröllopsmiddagen kan ni koppla bort all planering och njuta av er stora dag i gott sällskap med era nära och kära i en miljö med lång och fascinerande historia från filmens värld.

Rolig fest med eget tema

Våra möteslokaler förvandlas till festlokaler efter ditt eget önskemål, bara fantasin sätter gränserna.

Coctailbröllop

För de större sällskapen från 45 personer och upp till 120 personer erbjuder vi coctailfest i våra trevliga lokaler mitt emot Regissörsvillan. Starta er afton under kastanjen på vår härliga uteservering med ett glas bubbel och fortsätt sedan över gården in i lokalen där ni serveras god plockmat på buffé. Gästerna samlas på våra olika ytor och rum i det gamla filmlaboratoriet och här möblerar vi både med ståbord, sittplatser – lite blandat för bästa trivsel!

Hyr hela Regissörsvillan!

Vi erbjuder exklusiv ensamrätt till vår avskilda och fina anläggning med en restaurang och konferenslokaler för grupper på minimum 30 personer.
En perfekt plats för företagsevent, kickoff, fest eller middagar där vi skräddarsyr ert arrangemang!

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mera!

Hitta hit

Adress och kontaktinformation:

Filmstaden Råsunda,
Ingmar Bergmans torg 1 (karta)
169 40 SOLNA
Tel, Bokning 08-444 66 60
info@regissorsvillan.se

Med bil
Filmstadens adress är Råsundavägen 150, sväng in på Greta Garbos väg och in i Filmstaden så har du Ingmar Bergmans torg till vänster.
Parkering finns både inne i Filmstaden och utanför längs Råsundavägen.

T-bana
Åk tunnelbanans blå linje mot Akalla och gå av på station Näckrosen, uppgång Filmstaden. Efter spärrarna tar du trappan till höger om kiosken, sedan har ni bara ca 75 m till Regissörsvillan inne i Gamla Filmstaden.

Buss
Med buss 515 från Odenplan eller Sundbybergs station – gå av vid hållplats Näckrosen. Busshållplatsen ligger ca 75 meter från Regissörsvillan, strax utanför Filmstadens grindar.

Tåg och pendeltåg
Närmaste pendeltågstation är Solna, där du fortsätter med t-bana eller buss.