Bröllop & fest

Bröllop & fest på Regissörsvillan

Det finns mycket som är värt att fira här i livet och Regissörsvillan erbjuder en härligt plats att göra det på. Sommarfest, födelsedagar, högtidsdagar, jubileum, släktträffar, bröllopsdagar eller varför inte en god middag i bästa vänners lag?

Sommarfest

Starta er afton under kastanjen på vår härliga uteservering med ett glas bubbel och för att sedan fortsätta med middag i vår restaurang. För större sällskap från 45 personer förvandlar vi möteslokalerna till en festplats där ni serveras god plockmat på buffé. Gästerna samlas på våra olika ytor och rum i det gamla filmlaboratoriet och här möblerar vi både med ståbord, sittplatser – lite blandat för bästa trivsel! Mingel och middagspaket från 695 kr/pers.

Givetvis kan vi ordna roliga aktiviteter och musik/DJ för att höja stämningen ytterligare.

Ljuvligt bröllop i romantisk omgivning

Med en romantisk atmosfär, nära innerstaden men ändå lantligt och lugnt, står Regissörsvillan och väntar på ert bröllop. Varför inte vigas under Kastanjeträdet och utbringa brudskålen på vårt lilla torg? Under bröllopsmiddagen kan ni koppla bort all planering och njuta av er stora dag i gott sällskap med era nära och kära i en miljö med lång och fascinerande historia från filmens värld. Bröllopspaket från 1595 kr/pers.

Hyr hela Regissörsvillan!

Vi erbjuder exklusiv ensamrätt till vår avskilda och fina anläggning med en restaurang och möteslokaler för grupper på minimum 30 personer.
En perfekt plats för företagsevent, kickoff, fest eller middagar där vi skräddarsyr ert arrangemang!

Välkommen att kontakta oss för festförslag!

Hitta hit

Adress och kontaktinformation:

Filmstaden Råsunda,
Ingmar Bergmans torg 1 (karta)
169 40 SOLNA
Tel, Bokning 08-444 66 60
info@regissorsvillan.se

Med bil
Filmstadens adress är Råsundavägen 150, sväng in på Greta Garbos väg och in i Filmstaden så har du Ingmar Bergmans torg till vänster.
Parkering finns både inne i Filmstaden och utanför längs Råsundavägen.

T-bana
Åk tunnelbanans blå linje mot Akalla och gå av på station Näckrosen, uppgång Filmstaden. Efter spärrarna tar du trappan till höger om kiosken, sedan har ni bara ca 75 m till Regissörsvillan inne i Gamla Filmstaden.

Buss
Med buss 515 från Odenplan eller Sundbybergs station – gå av vid hållplats Näckrosen. Busshållplatsen ligger ca 75 meter från Regissörsvillan, strax utanför Filmstadens grindar.

Tåg och pendeltåg
Närmaste pendeltågstation är Solna, där du fortsätter med t-bana eller buss.