Regissörsvillan Erbjuder

Våra konferenslokaler

Ateljén

  •  
  •  
  •  
  •  

Konferenslokal för 10-30 personer beroende på sittning: Öar 30 personer. U-bord 22 personer. Styrelsebord 24 personer.

I den totala ytan – 95 kvm – ingår Ateljén med eget bondkök för fika samt ett grupprum.

I Ateljén finns takmonterad LCD-projektor, trådlöst internet, ljudanläggning, glasskrivtavla över en hel vägg samt ytterligare en på en sidovägg, där du även kan sätta upp blädderblockspapper.

Block, pennor samt övriga tillbehör ingår i konferenspaketet.

Avsluta er dag på bästa sätt med middag hos oss eller en rolig aktivitet. Exempel på menyer samt aktivitetsförslag finns i menyn ovan, “KONFERENS”.

Kapacitet: 10-30 personer

Grupprum: 1 st

Fullt tekniskt utrustat

 

Laboratoriet

  •  
  •  
  •  
  •  

Konferenslokal för 10-45 personer beroende på sittning: Öar 36 personer. U-bord 24 personer. Styrelsebord 28 personer. Skolsittning/biosittning 36-45 personer.

I den totala ytan – 105 kvm – ingår Laboratoriet med cafékök för fika, ett grupprum som är utrustad med whiteboard och blädderblockställ.

I Laboratoriet finns takmonterad LCD-projektor, trådlöst internet, DVD, video, ljudanläggning, whiteboard 4×2 meter, OH, blädderblockställ och kopiator.

Block, pennor samt övriga tillbehör ingår i konferenspaketet.

Avsluta er dag på bästa sätt med middag hos oss eller en rolig aktivitet. Exempel på menyer samt aktivitetsförslag finns i menyn ovan, “KONFERENS”.

Kapacitet: 10-45 personer

Grupprum: 1 st

Fullt tekniskt utrustat

Bildgalleri

På gång

IMG_0860
Nominerade igen!
 

2017-09-01: I veckan fick vi veta att vi för andra året i rad är med i täten i den stora undersökningen SSQ Awards i kategorin

img_7915
Julmiddag!
 

  Avsluta året hos oss! I en charmig miljö med lång och fascinerande historia från filmens värld njuter ni av vällagad mat och trevlig dryck

Om oss

Konferens och restaurang i Solna

Regissörsvillan i SolnaNära innerstaden men ändå med lantligt lugn. Regissörsvillan erbjuder konferens och matupplevelser med en atmosfär av svensk filmhistoria. I Filmlaboratoriet finns två konferensavdelningar med enskildhet. Båda med bevarad 20-talscharm men med modernt utrustade konferenslokaler. Köket är välrenommerat och här serveras du vällagad lunch såväl som spännande och smakrik middag. Du tar dig enkelt hit, bara 75 meter till buss och T-bana.

I gamla Regissörspaviljongen, som nu är vår restaurang, hade filmregissörerna sina arbetsrum, det fanns även möjlighet till enskilda repetitioner. Victor Sjöström, Mauritz Stiller och Selma Lagerlöf samlades t ex i denna byggnad för att diskutera hur man bäst skulle skildra hennes romaner i film. Senare flyttade regissörerna till andra lokaler och paviljongen nyttjades som arbetsrum för filmklippning. I Laboratoriehuset, vår konferensavdelning, framkallades och kopierades all film man spelade in på 1900-talet. Byggnaden uppfördes brand- och explosionssäkert eftersom dåtidens filmmaterial var mycket brandfarligt och högexplosivt. Under en arbetsdag kunde man bearbeta ca 25 000 meter film och härifrån distribuerades all film till biografer runtom i Sverige.

 

 

Skicka oss en förfrågan

Vi erbjuder förstklassig mat och dryck, ypperlig service och avskildhet i en lummig filmhistorisk miljö nära Stockholm city.

Här finns möjligheter för dagskonferens och möten, företagsevent, fester, middagar eller kanske ett mingel innan event på Friends Arena. Det är enkelt att ta sig hit både med bil, T-bana och buss.

Fyll i dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig!
Du kan även ringa oss direkt på 08-444 66 60

Varmt välkommen med din förfrågan! 

Hitta hit

hollywoodjpg

Öppettider

DAGKONFERENS/ARRANGEMANG/EVENT:
Måndag – Söndag
A LA CARTE MIDDAG:
Onsdag- lördag från klockan 18.00
Vi öppnar upp efter era önskemål alla dagar i veckan, ring oss för mer information

cirkel2

Regissörsvillan 08-444 66 60

Filmstaden Råsunda,
Ingmar Bergmans torg 1 (karta)
169 40 SOLNA
Telefonnummer: 08-444 66 60
info@regissorsvillan.se

Med bil
Filmstadens adress är Råsundavägen 150, sväng in på Greta Garbos väg och in i Filmstaden så har du Ingmar Bergmans torg till vänster.
Parkering finns både inne i Filmstaden och utanför längs Råsundavägen. 

T-banahitta hit
Åk tunnelbanans blå linje mot Akalla och gå av på station Näckrosen, uppgång Filmstaden. Efter spärrarna tar du trappan till höger om kiosken, sedan har du ca 75 m till Regissörsvillan inne i Gamla Filmstaden.

Buss
Med buss 515 från Odenplan eller Sundbybergs station – gå av vid hållplats Näckrosen. Busshållplatsen ligger ca 75 meter från Regissörsvillan, strax utanför Filmstadens grindar.

Tåg och pendeltåg
Närmaste pendeltågstation är Solna, där du fortsätter med t-bana eller buss.