Regissörsvillan Erbjuder

Våra konferenslokaler

Garbo

  •  
  •  
  •  

Konferenslokal för 10-30 personer beroende på sittning: Öar 30 personer. U-bord 22 personer. Styrelsebord 24 personer.

I den totala ytan – 95 kvm – ingår lokal med eget bondkök för fika samt ett grupprum.

I Garbo finns takmonterad LCD-projektor, trådlöst internet, ljudanläggning, glasskrivtavla över en hel vägg samt ytterligare en på en sidovägg, där du även kan sätta upp blädderblockspapper. Block, pennor samt övriga tillbehör ingår i konferenspaketet.

Kapacitet: 10-30 personer

Grupprum: 1 st

Fullt tekniskt utrustat

 

Bergman

  •  
  •  
  •  

Konferenslokal för 10-45 personer beroende på sittning: Öar 36 personer. U-bord 24 personer. Styrelsebord 28 personer. Skolsittning/biosittning 36-45 personer.

I den totala ytan – 105 kvm – ingår lokal med loungekök för fika, ett grupprum som är utrustad med whiteboard och blädderblockställ.

I Garbo finns takmonterad LCD-projektor, trådlöst internet, DVD, video, ljudanläggning, whiteboard 4×2 meter, OH, blädderblockställ och kopiator. Block, pennor samt övriga tillbehör ingår i konferenspaketet.

Kapacitet: 10-45 personer

Grupprum: 1 st

Fullt tekniskt utrustat

Bildgalleri

På gång

Om oss

Regissörsvillan – Restaurang & Konferens

– En mötesplats för alla tillfällen

Här finns plats för konferens, kickoff, affärsmiddag, högtidsdagar, sommarfest, mingel eller middag med kollegor eller vänner. En unik miljö med garanterad avskildhet från stadens brus.
Regissörsvillan erbjuder konferens och matupplevelser med en atmosfär av svensk filmhistoria. I gamla Filmlaboratoriet finns två konferensavdelningar, båda med bevarad 20-talscharm men med modernt utrustade konferenslokaler.

Restaurangen serverar förstklassig mat och dryck, maten beskriver vi som svensk crossover efter säsong med influens av världen. Miljön är öppen och välkomnande.

I gamla Regissörspaviljongen, som nu är vår restaurang, hade filmregissörerna sina arbetsrum, det fanns även möjlighet till enskilda repetitioner. I Laboratoriehuset, vår konferensavdelning, framkallades och kopierades all film man spelade in på 1900-talet. Byggnaden uppfördes brand- och explosionssäkert eftersom dåtidens filmmaterial var mycket brandfarligt och högexplosivt. Under en arbetsdag kunde man bearbeta ca 25 000 meter film och härifrån distribuerades all film till biografer runtom i Sverige.

Integritetspolicy

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ditt förnamn och efternamn, e-postadress och eventuellt telefonnummer och mobilnummer lagrar vi i vår databas som uppfyller GDPR och Datainspektionens säkerhetskrav.

Vi skickar inte dina uppgifter vidare till tredje part.

Vi hanterar dina personuppgifter när du gör en förfrågan eller bokning, anmäler dig till ett evenemang eller nyhetsbrev eller när du har en fråga och kontaktar oss.

Dina personuppgifter sparas så länge de behövs, exempelvis för att vi ska kunna följa lagen. När uppgifterna inte längre är nödvändiga för ändamålet eller inget lagkrav föreligger kommer vi att ta bort eller avidentifiera dem. Du har när som helst rättighet att begära att dina uppgifter ska tas bort från våra register utöver de uppgifter vi behöver lagra med hänsyn till bokföringslagen.
Den främsta källan till personuppgifter är när du lämnar uppgifter om dig själv i samband med att du gör en förfrågan eller bokning på Regissörsvillan Restaurang & Konferens.

RV- Historien bakom nya logotypen

Allt började med första tankarna om Operakällaren på landet. Det var känslan efter första middagen på Regissörsvillan när vi funderade på att köpa RV.

Vi kände att här fanns det något riktigt bra och anknytning till dess filmhistoriska miljö, men även att det var saker som vi kände behövde förändras.

Logotypen var en av dessa saker.

Läs mera här.. RV- the story behind the logotype

Varmt välkomna!

Susanne med personal

 

Skicka oss en förfrågan

Vi erbjuder välsmakande mat och dryck, ypperlig service och avskildhet i en lummig filmhistorisk miljö nära Stockholm city.

Här finns möjligheter för dagskonferens och möten, företagsevent, fester, middagar eller kanske ett mingel innan event på Friends Arena. Det är enkelt att ta sig hit både med bil, T-bana och buss.

Fyll i dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig!
Du kan även ringa oss direkt på 08-444 66 60

Varmt välkommen med din förfrågan! 

Hitta hit

hollywoodjpg

Öppettider

DAGKONFERENS/ARRANGEMANG/EVENT:
Måndag – Söndag
MIDDAG: Fredag och lördag
För större sällskap öppnar upp efter önskemål alla dagar, kontakta oss för mer information.

Telefonbokning för konferens samt grupper i restaurangen har öppet vardagar kl. 09.00-16.00, nås på 08 – 444 66 60. Vi svarar alltid på info@regissorsvillan.se

cirkel2

Regissörsvillan 08-444 66 60

Filmstaden Råsunda,
Ingmar Bergmans torg 1 (karta)
169 40 SOLNA
Telefonnummer: 08-444 66 60
info@regissorsvillan.se

Med bil
Filmstadens adress är Råsundavägen 150, sväng in på Greta Garbos väg och in i Filmstaden så har du Ingmar Bergmans torg till vänster.
Parkering finns både inne i Filmstaden och utanför längs Råsundavägen. 

T-banahitta hit
Åk tunnelbanans blå linje mot Akalla och gå av på station Näckrosen, uppgång Filmstaden. Efter spärrarna tar du trappan till höger om kiosken, sedan har du ca 75 m till Regissörsvillan
Buss
Med buss 515 från Odenplan eller Sundbybergs station – gå av vid hållplats Näckrosen. Busshållplatsen ligger ca 75 meter från Regissörsvillan, strax utanför Filmstadens grindar.

Tåg och pendeltåg
Närmaste pendeltågstation är Solna, där du fortsätter med t-bana eller buss.