Regissörsvillan Erbjuder

Våra konferenslokaler

Garbo

  •  
  •  
  •  

Konferenslokal för 10-30 personer beroende på sittning: Öar 30 personer. U-bord 22 personer. Styrelsebord 24 personer.

I den totala ytan – 95 kvm – ingår lokal med eget bondkök för fika samt ett grupprum.

I Garbo finns takmonterad LCD-projektor, trådlöst internet, ljudanläggning, glasskrivtavla över en hel vägg samt ytterligare en på en sidovägg, där du även kan sätta upp blädderblockspapper. Block, pennor samt övriga tillbehör ingår i konferenspaketet.

Kapacitet: 10-30 personer

Grupprum: 1 st

Fullt tekniskt utrustat

 

Bergman

  •  
  •  
  •  

Konferenslokal för 10-45 personer beroende på sittning: Öar 36 personer. U-bord 24 personer. Styrelsebord 28 personer. Skolsittning/biosittning 36-45 personer.

I den totala ytan – 105 kvm – ingår lokal med loungekök för fika, ett grupprum som är utrustad med whiteboard och blädderblockställ.

I Garbo finns takmonterad LCD-projektor, trådlöst internet, DVD, video, ljudanläggning, whiteboard 4×2 meter, OH, blädderblockställ och kopiator. Block, pennor samt övriga tillbehör ingår i konferenspaketet.

Kapacitet: 10-45 personer

Grupprum: 1 st

Fullt tekniskt utrustat

Bildgalleri

På gång

Om oss

Regissörsvillan – Restaurang & Konferens

– En mötesplats för alla tillfällen

Här finns plats för konferens, kickoff, affärsmiddag, högtidsdagar, sommarfest, mingel eller middag med kollegor eller vänner. En unik miljö med garanterad avskildhet från stadens brus.
Regissörsvillan erbjuder konferens och matupplevelser med en atmosfär av svensk filmhistoria. I gamla Filmlaboratoriet finns två konferensavdelningar, båda med bevarad 20-talscharm men med modernt utrustade konferenslokaler.

Restaurangen serverar förstklassig mat och dryck, maten beskriver vi som svensk crossover efter säsong med egen touch

I gamla Regissörspaviljongen, som nu är vår restaurang, hade filmregissörerna sina arbetsrum, det fanns även möjlighet till enskilda repetitioner. I Laboratoriehuset, vår konferensavdelning, framkallades och kopierades all film man spelade in på 1900-talet. Byggnaden uppfördes brand- och explosionssäkert eftersom dåtidens filmmaterial var mycket brandfarligt och högexplosivt. Under en arbetsdag kunde man bearbeta ca 25 000 meter film och härifrån distribuerades all film till biografer runtom i Sverige.

RV- Historien bakom nya logotypen

Allt började med första tankarna om Operakällaren på landet. Det var känslan efter första middagen på Regissörsvillan när vi funderade på att köpa RV.

Vi kände att här fanns det något riktigt bra och anknytning till dess filmhistoriska miljö, men även att det var saker som vi kände behövde förändras.

Logotypen var en av dessa saker.

Läs mera här.. RV- the story behind the logotype

Varmt välkomna!

Susanne med personal

 

Skicka oss en förfrågan

Vi erbjuder förstklassig mat och dryck, ypperlig service och avskildhet i en lummig filmhistorisk miljö nära Stockholm city.

Här finns möjligheter för dagskonferens och möten, företagsevent, fester, middagar eller kanske ett mingel innan event på Friends Arena. Det är enkelt att ta sig hit både med bil, T-bana och buss.

Fyll i dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig!
Du kan även ringa oss direkt på 08-444 66 60

Varmt välkommen med din förfrågan! 

Hitta hit

hollywoodjpg

Öppettider

DAGKONFERENS/ARRANGEMANG/EVENT:
Måndag – Söndag
MIDDAG:
Under maj torsdag- lördag från klockan 17.00.
Vi öppnar upp efter era önskemål vid större sällskap övriga dagar, ring oss för mer information.

Vi stänger för midsommar onsdag 20 juni kl. 17.00. Öppnar igen måndag 25 juni.

Konferensbokningen har öppet vardagar kl. 09.00-16.00. Vi nås alltid på info@regissorsvillan.se

 

cirkel2

Regissörsvillan 08-444 66 60

Filmstaden Råsunda,
Ingmar Bergmans torg 1 (karta)
169 40 SOLNA
Telefonnummer: 08-444 66 60
info@regissorsvillan.se

Med bil
Filmstadens adress är Råsundavägen 150, sväng in på Greta Garbos väg och in i Filmstaden så har du Ingmar Bergmans torg till vänster.
Parkering finns både inne i Filmstaden och utanför längs Råsundavägen. 

T-banahitta hit
Åk tunnelbanans blå linje mot Akalla och gå av på station Näckrosen, uppgång Filmstaden. Efter spärrarna tar du trappan till höger om kiosken, sedan har du ca 75 m till Regissörsvillan
Buss
Med buss 515 från Odenplan eller Sundbybergs station – gå av vid hållplats Näckrosen. Busshållplatsen ligger ca 75 meter från Regissörsvillan, strax utanför Filmstadens grindar.

Tåg och pendeltåg
Närmaste pendeltågstation är Solna, där du fortsätter med t-bana eller buss.